Uitverkocht

Mineral H Shampoo

€ 14,00
Uitverkocht

Mineral H Shampoo

€ 14,00

Het is een shampoo die is geïndiceerd voor honden die haaruitval, roos en ondoorzichtige vacht vertonen. Op basis van placenta-extracten voert het een delicate reinigende werking uit die helpt het haar te versterken, de val ervan te voorkomen en de hergroei te bevorderen.

 

GEBRUIK

 

Verdeel zonder verdunning een voldoende dosis shampoo op de eerder bevochtigde vacht; masseer zachtjes gedurende een paar minuten en spoel af met warm water. Herhaal het een tweede keer en laat deze een paar minuten staan. voor het beste resultaat.

 

Het is een bijzondere shampoo die geschikt is voor honden en katten met gevoelige of rode huidproblemen.

GEBRUIK

 

Verdeel een voldoende dosis shampoo verdund van 1 tot 5 over het eerder bevochtigde haar, masseer zachtjes gedurende een paar minuten en ga verder met spoelen met warm water.

 

Uitverkocht

Zolfo Plus Cream Shampoo

€ 13,00
Uitverkocht

Zolfo Plus Cream Shampoo

€ 13,00

Crème shampoo met actieve colloïdale zwavel en eiwitten van plantaardige oorsprong. De uitgebalanceerde samenstelling en het hoge percentage actieve colloïdale zwavel, maken deze shampoo een effectieve cosmetische reinigingsbehandeling, met name geïndiceerd tegen roos. Het heeft een effectieve antiparasitaire adjuvante werking.

 

GEBRUIK

 

Breng Zolfo Plus aan op de natte laag en masseer tot een licht schuim is verkregen. Spoelen. Breng een tweede dosis aan en masseer goed tot je een royaal schuim krijgt, laat 3-4 minuten intrekken en spoel goed af.

 

Uitverkocht

Mineral-H Lotion Anti-Haaruitval

€ 25,00
Uitverkocht

Mineral-H Lotion Anti-Haaruitval

€ 25,00

 

Deze lotion is speciaal ontworpen om te voorkomen dat het haar van het dier valt. De bijzondere samenstelling op basis van placenta-extracten versterkt het haar en bevordert de hergroei en maakt het tegelijkertijd glanzend en zacht.

 

GEBRUIK

 

1) Impact - Duur 60 dagen. 3 keer per week. Verspreid het product over de hele vacht door een paar minuten te masseren en met de vingertoppen van de vingers op het getroffen gebied te tikken. Aanbrengen op droge, eerder gewassen, gedroogde of handdoekdroogen vachten na het wassen. Niet afspoelen en drogen als de vacht vochtig is. 2) Onderhoud – Duur 90 dagen. 1 keer per week. Breng aan op dezelfde manier als hierboven aangegeven.

 

 

125 ml 

 

Uitverkocht

Vitamine H Lotion

€ 32,00
Uitverkocht

Vitamine H Lotion

€ 32,00

Het is een lotion met geconcentreerde werking die is ontworpen om gedevitaliseerde vachten nieuw leven in te blazen. Rijk aan regenererende voedingsstoffen, het stimuleert het haar waardoor het glanzend en helder wordt.

 

 

GEBRUIK

 

Vitamine H kan worden gebruikt gemengd met de anti-haaruitval shampoo om de effectiviteit te verhogen. Het kan ook direct op de vacht van het dier worden aangebracht, afgewisseld met de versterkende anti-haaruitval adjuvante lotion van de Mineral H-lijn die na het wassen licht op de huid wordt gewreven.

 

Lotion speciaal ontworpen om jeuk veroorzaakt door een ontsteking van de huid van het dier te elimineren. De componenten geven niet alleen een gevoel van frisheid, ontsmetten de huid door bacteriën te elimineren die ontstekingen veroorzaken.

 

GEBRUIK

 

Breng een voldoende dosis lotion aan op de huid van het dier en masseer zachtjes totdat het wordt geabsorbeerd. Het wordt aanbevolen om te gebruiken na de mineraal plus shampoo crème.

 

Voor gedevitaliseerde vachten. Specifieke behandeling voor de versterking van het haar en de haarbol. De bijzondere werking regenereert, versterkt en verstevigt de vacht en geeft vitaliteit, glans en respecteert de fysiologische pH van het dier.

 

GEBRUIK

 

Verdeel het product over de hele vacht, wrijf de huid een paar minuten licht in. Kam en droog. Een aanvraag voor 5/6 weken is aan te raden.