Shampoo Derm Y6

€ 26,70

Shampoo Derm Y6

€ 26,70

De Derm Y6 Shampoo, met zijn formulering op basis van Hypericum olie, is bijzonder geschikt voor de geïrriteerde huid en gevoelig voor roodheid. De verzachtende werking maakt deze shampoo een uitstekende remedie voor verschillende huidaandoeningen. Voor een effectief resultaat adviseren wij de complete behandeling met het gecombineerde gebruik van Shampoo Derm Y6, Conditioner Derm Z5 en Oil Derm X7. 

GEBRUIK

Maak de vacht gelijkmatig nat en breng Shampoo Derm Y6 aan, spoel en breng Conditioner Derm Z5 aan, masseer gedurende 5 minuten en spoel af. Breng indien nodig voor het drogen Derm X7 Oil aan op de huid.

 

 

1 lt

Derm Conditioner Z5

€ 30,80

Derm Conditioner Z5

€ 30,80

Balsem op basis van sint-janskruidextract dat een verzachtende en verzachtende werking heeft, waardoor de vacht zacht en helder blijft. 

GEBRUIK

Breng een voldoende hoeveelheid aan op de vacht die eerder is gewassen met Shampoo Derm Y6. Masseer zachtjes in en laat 5 minuten intrekken. Spoel grondig af en droog, breng indien nodig eerst olie Derm X7 aan op de huid

 

 

1 Lt  

Derm Olie X7

€ 49,00

Derm Olie X7

€ 49,00

Oil Derm X7 op basis van sint-janskruid oleoliet heeft een verzachtende, verzachtende en balsamico werking. 

GEBRUIK

Gebruik in combinatie met Shampoo Derm Y6 en Conditioner Derm Z5, breng voor het drogen aan op de vacht en masseer tot het volledig is geabsorbeerd.

 

500 ml  

Derm Line Pakket

€ 90,00

Derm Line Pakket

€ 90,00

Derm Line Compleet Pakket.