Purifying Shampoo

€ 26,30

Purifying Shampoo

€ 26,30

Deze ultra-voedende formule met Dode Zee klei, reinigt de vacht en huid met extreme zoetheid. Effectief op alle soorten haar, verwijderd vreemde geuren, vermindert statische elektriciteit en maak de vacht zacht.

 

GEBRUIK

Was de vacht met een IV SAN BERNARD shampoo specifiek voor het type haar. Breng een dosis PURIFYING SHAMPOO grondig aan. Spoel grondig uit. Om meer volume en glans te verkrijgen, breng je PURIFYING MASK van de ISB TECHNIQUE-lijn aan.

Purifying Mask

€ 32,30

Purifying Mask

€ 32,30

Op basis van Dode Zee klei en een vitale behandeling voor elk droog en bijzonder gedevitaliseerd haar. Purifying Mask voert een diepe zuivere werking van de huid uit en regenereert het haar dat het in de juiste mate voedt. Het herstelt glans, schittering en zachtheid in de vacht.

 

GEBRUIK

 

Breng na de Purifying Shampoo aan op de nog vochtige vacht; voer een lichte massage uit en laat een paar minuten intrekken. Kam en spoel af met warm water.

 

K100

€ 30,30

K100

€ 30,30

Technisch product ontworpen om de vacht niet te laten klitten. Geschikt voor langmantelrassen en voor show behandeling. (Shi-Tzu, Lhasa Apso, York Shire Terrier, Poedels, enz.) Stimuleert de groei, het geeft natuurlijkheid en kracht aan het haar. 

 

Gebruik:

breng het product aan op het goed geborstelde haar. Ga vervolgens verder met het behandelen van de vacht door, kleine strengen haar te pakken en die in rijstpapier wikkelen. Gebruik deze procedure op de delen van het lichaam van de hond waar we willen dat het haar wordt gevoed en niet breekt.

 

KE Avocado Shampoo

€ 18,60

KE Avocado Shampoo

€ 18,60

Het eigenaardige kenmerk van deze shampoo is de zeer reinigende kracht. KE moet vooral worden gebruikt in gevallen waarin we haar moeten wassen dat eerder is behandeld met palmolie K100 en avocado-olie K101 in geknoopte vachten. Want de samenstelling op basis van avocado-olie verandert de keratinestructuur van de schubben van het haar niet. Niet te gebruiken gemengd met andere producten die niet van de Iv San Bernard-lijn zijn.

GEBRUIK

 

Gebruik puur als shampoo op bevochtigd haar. Masseer grondig over het hele lichaam en produceer een overvloedig schuim. Spoel grondig af en passeer de balsem die past bij de vacht van de hond.

 

500ML

 

Uitverkocht

K101

€ 36,20
Uitverkocht

K101

€ 36,20

Product ontworpen om een glanzende en luxueuze vacht te maken, het verwijdert de opaciteit van droge lagen en geeft hydratatie en hoge kambaarheid. Vermijd de reformatie van de knooppunten. Het vermindert de werktijd aanzienlijk in bijzonder ingewikkelde mantels. Voedend ook voor de huid.

 

GEBRUIK

 

Het kan worden gebruikt bij droge honden als er een situatie is van sterk geknoopte vacht, maar we willen het haar niet knippen. Snijd de grotere knopen, verdun het product tot 50% met warm water en besprenkel de vacht van de hond. Laat 1 uur intrekken in speciale gevallen van vilten. Na het wassen van de hond verdunnen we altijd tot 50% met warm water en brengen het aan Masseren wij het 5 minuten in. Afspoelen en verder gaan met drogen. Als we K101 verdunnen tot 90% met heet water, hoeft het niet uitgespoeld te worden.

 

Het is een ecologische spuitbalsem, met herstructureringsactie, bijzonder geschikt voor zeer droge vachten. Het verstevigt en verbetert de structuur van het haar waardoor het volgzaam is aan de kam, zacht en glanzend.

 

GEBRUIK

Spray Essensuals op vochtige of droge vacht zonder te spoelen.

 

250ML

 

 

 

250 ml.

Uitverkocht

Sil Fix

€ 26,00
Uitverkocht

Sil Fix

€ 26,00

Ecologische spray speciaal ontworpen om glans en volume aan het haar te geven. Naast een uitstekende bevestiging brengt het herstructureringskwaliteiten met zich mee. De eigenaardigheid geeft het haar glans en ondoordringbaarheid ten gunste van het behoud van het pigment van het haar, zelfs na lange blootstelling aan de zon.

 

GEBRUIK

 

Spuit naar smaak om volume te creëren. Verdampen en laten drogen om het goede resultaat te geven. Het bevat geen gas.

 

250ML