Shampoo Ginseng

€ 28,00

Shampoo Ginseng

€ 28,00

Antioxidant

Geschikt voor medium haar van honden en katten. De werking ervan verstevigt en balanceert het metabolisme van het haar. Dankzij de vitaliserende werking voedt het de huid diep. Om een uitstekend resultaat te hebben, is het na het wassen belangrijk om de Ginseng Atami Conditioner te gebruiken.

GEBRUIK

Verdeel een voldoende dosis shampoo op de eerder bevochtigde vacht; masseer goed gedurende drie minuten en spoel af met warm water en breng vervolgens de conditioner Ginseng aan.

 

 

300ML

 

Conditioner Ginseng

€ 28,00

Conditioner Ginseng

€ 28,00

Vitaliseren

Met grote regenererende, vitaliserende en voedende kracht. De Ginseng Atami Conditioner is ontworpen voor alle middellangharige honden en katten. Geeft glans aan de vacht. Gebruik het na de Ginseng Atami Shampoo.

GEBRUIK

Hoe aan te brengen: Breng een voldoende dosis balsem op de vacht aan, masseren en goed borstelen gedurende ongeveer drie minuten. Spoel grondig af met warm water. Ga voor een beter resultaat verder met het gebruik van Relax Tablets Atami.

 

 

 

300ML

Shampoo Ginkgo

€ 28,00

Shampoo Ginkgo

€ 28,00

Beschermend

Geschikt voor kortharige honden en katten. Dankzij de componenten bevordert het een continue en gezonde groei van het haar. Verbetert de microbloedcirculatie, uitstekende toning. Om een uitstekend resultaat te hebben is het belangrijk om de Ginkgo Biloba Atami Conditioner te gebruiken na het wassen.

GEBRUIK

Verdeel een voldoende dosis shampoo op de eerder bevochtigde vacht; masseer goed gedurende drie minuten en spoel af met warm water en breng vervolgens de conditioner Ginkgo Biloba aan.

 

300ML

Conditioner Ginkgo

€ 28,00

Conditioner Ginkgo

€ 28,00

Fijn

Met een grote verzachtende kracht geeft het gebruik ervan een geweldig gevoel van welzijn voor de hond of kat. Ginkgo Biloba is een antioxidant en ontstekingsremmer perfect voor de gevoelige huid van een kortharige hond of kat. Gebruik na Ginkgo Biloba Atami Shampoo.

GEBRUIK

Breng na het wassen een voldoende dosis balsem aan op de vacht, masseer en borstel grondig gedurende ongeveer drie minuten. Spoel grondig af met warm water. Ga voor een beter resultaat verder met het gebruik van Relax Tablets Atami.

 

300ML

Shampoo White Musk

€ 28,00

Shampoo White Musk

€ 28,00

Antistatische

Geschikt voor langharige honden en katten. Het is een delicate shampoo die dankzij zijn componenten de vacht erg zacht en helder maakt. Van uitstekende geur en antistatisch, het stelt u in staat om de aanwezige knopen op te lossen zonder de huid van het dier te irriteren. Om een uitstekend resultaat te hebben is het belangrijk om de Atami White Musk Conditioner te gebruiken na het wassen.

GEBRUIK

Verdeel een voldoende dosis shampoo op de eerder bevochtigde vacht; masseer goed gedurende drie minuten en ga verder met spoelen met warm water en breng vervolgens de conditioner white musk aan.

 

300ML

Verzachtend

Ontworpen voor alle langharige honden en katten. Het is een balsem met een hoge verzachtende en herstructureringskracht. Het geeft glans en zachtheid aan het haar en voedt de huid in de juiste mate. Gebruik na de Atami White Musk Shampoo.

 

GEBRUIK

 

Breng na het wassen een voldoende dosis balsem aan op de vacht, masseer en borstel grondig gedurende ongeveer drie minuten. Spoel grondig af met warm water. Ga voor een beter resultaat verder met het gebruik van Relax Tablets Atami.

 

 

300ML

Ozon Olie

€ 52,00

Ozon Olie

€ 52,00

Het oxygeneert de huid van onze dierenvrienden, voert een krachtige desinfecterende en anti-radicale werking uit en voedt het haar. Beschermt tegen UVA, UVB, IR-stralen.

 

 

GEBRUIK

 

Meng 5 ml olie in 50 ml Atami shampoo specifiek voor het type haar.

Let op: de shampoo wordt ondoorzichtig en zal geen schuim produceren. Masseer zachtjes in de mantel. Op deze manier zal de shampoo in de diepte reinigen en ook een milde antibacteriële werking hebben. Goed uitspoelen. Voeg 5 ml OZONATED OIL toe aan de Atami Balm specifiek voor het haartype. Masseer en laat 5 minuten intrekken. Goed uitspoelen.

 

300ML

Uitverkocht

Ginko Biloba Olie

€ 45,00
Uitverkocht

Ginko Biloba Olie

€ 45,00

Ginkgo Biloba staat bekend om zijn kwaliteit tegen vroegtijdige veroudering van de huid: geweldig ontspannend voor de spieren, het heeft een ontstekingsremmende werking die helpt de perifere bloedcirculatie te verbeteren. Het bevordert het onderhoud en de hergroei van het haar door talgafscheidingen te reguleren.

 

GEBRUIK

Meng met Atami Shampoo of Conditioner of direct op de vacht voor een directe en delicate werking. Uitstekend gemengd met Atami Clay.

 

300ML

Spa Relax Tabletten

€ 28,00

Spa Relax Tabletten

€ 28,00

Tonifiërend mineraal bad

Bruistabletten, ontspannend voor een diep welzijn, laten het haar geurig en verzorgd achter dankzij hun inhoud rijk aan mineralen en natuurlijke geuren. Om de huid te versterken tijdens rui periodes van stress en voor herstellende dieren.

GEBRUIK

 

Week een tablet in een halve liter warm water. Eenmaal opgelost, giet langzaam over de hele rug van de hond of kat en masseer het haar en de huid. Ga verder met drogen. 

Of kan gebruik worden in een Spa bad

 

10 stuks

Rode Klei

€ 35,00

Rode Klei

€ 35,00

Intensieve behandeling

Atami rode klei is een cosmetisch, functioneel en natuurlijk product. Geformuleerd met geselecteerde grondstoffen en gemaakt met uiterste zorg om het effectief en perfect verdraagbaar te maken door elk type haar en huid.

 

GEBRUIK

 

De Atami rode klei moet op de getroffen gebieden worden aangebracht door een laag te verspreiden. Als u de hele vacht moet behandelen, wordt het aanbevolen om Atami Clay te mengen met water en puur extract van Ginkgo Biloba Atami. Laat het product ongeveer 10 minuten intrekken en spoel af. Ga dan verder met Atami Shampoo en Conditioner geschikt voor het type haar. Aan het einde van de behandeling raden wij het gebruik van Relax Tablets Atami aan.

 

250 ml.

H270 Spray

€ 11,00

H270 Spray

€ 11,00

Balanceren van vloeistof

Instant herbalancering op basis van Jojoba olie, Avocado en Bamboe extract. Het is multifunctioneel, voorwaarden en herstructureringen. Ideaal voor het ontklitten, geven van volume, toon & schittering.

 

GEBRUIK

 

Goed schudden voor gebruik om de actieve ingrediënten te mengen. Spray op de vochtige vacht, in kleine sprays. Niet uitspoelen.